Saldumi svētkiem: apelsīnu sukādes

Vai vēlaties kaut ko saldu, bet esat noguris no konfektēm? Pagatavojiet saldas sukādes šokolādē.

Sastāvdaļas:

1,5 glāze cukurs

3,5 glāzes ūdens

3 apelsīni

1 tāfelīte tumšā šokolāde 60%

sāls

Pagatavošana:

Uzkarsē 2 glāzes ūdens līdz vārīšanās temperatūrai.

Apelsīnus nomazgājiet un sagrieziet plānās šķēlītēs. Ievietojiet šķēlītes verdošā ūdenī apmēram uz 2 minūtēm.

Izņemiet apelsīnus no ūdens un novietojiet tos uz režģa.

Izlejiet ūdeni. Uzvāra 1,5 glāzes ūdens un 1,5 glāzes cukura.

Ievietojiet apelsīnu šķēlītes ūdenī un samaziniet karstumu līdz zemam.

Lasi vēl: Šīs ierīces ir jāizslēdz, lai izvairītos no pārmaksāšanas par apgaismojumu

Apelsīnus vāra 45-50 minūtes, pagriežot tos ik pēc 10-15 minūtēm.

Kad tie ir gatavi, izņemiet tos no ūdens un novietojiet uz režģa, lai atdzistu.

Kamēr apelsīnu šķēles atdziest, mikroviļņu krāsnī izkausējiet šokolādi.

Katras apelsīna šķēlītes pusi iemērc šokolādē un novieto uz cepamā šķīvja. Pārvietojiet tās ledusskapī, līdz šokolāde ir sacietējusi.

Visbeidzot, pārkaisiet tās ar smalku sāli un baudiet.

 

Leave a Comment